NİĞDE / ÇAMARDI - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
YENİ ÇARŞI MAH. ALBAY FETHİ BEY CAD. ÇAMARDI ÖĞRETMENEVI BLOK NO 12 ÇAMARDI / NİĞDE
Vizyon
Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
Misyon
Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
Toplantı Salonu :1
Otel Odası :14
Öğretim Şekli :
kalorifer
Pansiyon Bilgileri
Dolmuş durağına çok yakın mesafede ilçe merkezindedir.
İlçe Merkezindedir.
Merkezde